DEEPWORK

Ha igazán intenzív, pörgős edzésre vágysz, amely kimozdít a komfortzónádból és feltölt energiával, akkor a deepWork-öt neked találták ki. Ez az egyedülálló edzés egyszerre feszíti meg és lazítja el az izmokat. Különböző mozgásformákra építkezik, mégis könnyen követhető, mivel koreográfiamentes gyakorlatsorokká alakítja azokat. A testet egységben kezeli, így a tréning nem szabdalódik külön izomcsoportokra. Sőt, a célja, hogy az adott gyakorlatba minél több izom kapcsolódjon be. Senki számára nem lehet unalmas, hiszen kardió-, erő-, dinamikus- és statikus gyakorlatok váltakoznak benne.
Érdemes rendszeresen végezni, a hatás garantáltan nem marad el. Remek zsírégető, alakformáló, erősítő, és állóképesség fejlesztő. Stabilizálja és erősíti a törzsizmokat, így ülő életmódot folytatóknak kifejezetten ajánlott.

A deepWork edzésben sajátosan egyesül a fizikai és a mentális jótékony hatás. Nemcsak abban segít, hogy szép alakod és nagyszerű kondíciód legyen; hanem határaidat feszegetve legyőzheted a korlátaidat.

Óraadó:  Eta | Terem:  Aerobic

Nézd meg az órarendben!