Melyik a csokicső és honnan ismeritek meg?

A Chocolate Brown Csokicső® minden esetben így néz ki.
Az igazi Chocolate Brown

Ha a szolárium csöveken nem ezt látjátok az sajnos nem csokicső! Azt javasoljuk, mielőtt szoliznátok
ellenőrizzétek a feliratot a szoláriumcsöveken, hogy ne tudjanak átverni benneteket. A Chocolate Brown csokicső® rendeltetésszerű használata mindenki számára biztonságos és egészséges! Megfelelő mennyiségű használatnak számos biopozitív hatása van, de nagyon fontos tudnotok, hogy az ésszerű használatot be kell tartani! Mert, bár ezideig semmilyen negatív hatást senki nem tapasztalt szeretnénk, hogy ez így is maradjon. Ezért választotta konditerünk ezt a csőtípust, ami a 13. kerültben nem sok szoláriumban van jelen.

Miért egészséges a Csokicső®?

A Chocolate Brown csokicső az átlagosnál rövidebb ideig vált ki válaszreakciót (barnulást) a bőrből. A melanin termelés általánosan a szolizást követő 1-1.5 óra alatt lezajlik. A gyors lefolyású „választ” a szervezet kevesebb energia felhasználásával küzdi le. Ha a védekező mechanizmust kevésbé vesszük igénybe megállapíthatjuk, hogy kisebb mértékű volt az őt ért támadás. A kisebb mértékű védekezőreakció egyértelműen és kizárólag pozitív hatást jelent ami biztonságosabb szoláriumozást eredményez a szoláriumozók számára. Természetesen a mérték nem elhanyagolható szempont. Ez csak az ésszerű mértékek betartására vonatkozik!

Ha igazi barnulásra vágysz, akkor válaszd a 13. kerületi B4 Fitness és Wellness Centrumunk csokicsöves álló és fekvőszoláriumaink egyikét.

Szolárium – Chocolate brown csokicső

 450,- Ft/ 3 PERC

1134 Budapest Dózsa György út 128-130.
Megnézem a térképen →

Hétfő – csütörtök: 06:00 – 22:00 Péntek: 06:00 – 22:00
Szombat – vasárnap: 08:00 – 22:00