Szeretettel köszöntelek!

 

Csörgő Adrienn vagyok, gyerekkorom óta a sport határozza meg az életem, eddig minden akadályon átlendített.

A sport életforma, és fontos, hogy már gyerekkorban rátaláljunk arra a mozgásformára, melyben ki tudunk teljesedni. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ha gyerekként nem sportoltunk, akkor felnőttként már késő. Soha nem késő!

2000 óta foglalkozom személyi edzésekkel és csoportos fitness órák tartásával. Jelenleg tanfolyam szinten is oktatom a nemzetközileg is elismert IWI International Wellness Institute felnőtt képzésrendszerben.
Első komolyabb sikerem 2010-ben a Superbodyn ért, ahol megnyertem a magas fitness modell kategóriát, majd 2012-ben a thai földi WBPF Világbajnokságon világbajnoki címet szereztem az izmosabb Fitness kategóriában. Két év “pihenés” következett, mely időszak alatt versenyzőket készítettem fel, hogy hasonló sikereket érhessenek el, mint én.

2014-ben 12 hetes felkészülés után megszereztem Helsinkiben a 2. világbajnoki, univerzumi győzelmemet a WABBA Fitness kategóriájában, majd visszavonultam a versenyzéstől. Azóta életfeladatommá vált, hogy a versenyzők mellett a hétköznapi embereknek is segíthessek rátalálni a mozgás örömeire, felismerve a sport fontosságát, mely elengedhetetlen egy kitűnő életminőség eléréséhez.

Nem minden a versenyzés. Sőt!
2016 tavaszától leginkább olyan Embereknek szeretnék segíteni, akiknek célja az Egészég, Fittség, Esztétikus megjelenés.

Egy konzultáció előzi meg az edzéseket, ahol a hozzám fordulók tájékoztatást kapnak az edzéseim menetéről, a helyes táplálkozás fontosságáról, valamint kitűzzük a közös célt.
Személyi edzéseket, kisebb csoportos köredzést és funkcionális edzéseket tartok, továbbá a küzdősportos FitFight elemeit is ötvözöm, mely azon kívül, hogy rendkívül magas kalória felhasználású edzésmódszer, emellett tökéletes stressz levezető mozgásforma is.
Számomra fontos, hogy Vendégeim személyre szabott edzést kapjanak, személyre szabott étrendtanácsadással és étrend kialakítással egybekötve, hiszen két egyforma ember nincs, ahogy két egyforma test sem.

Fontos a kontroll. Ahogy mód van személyes együttműködésre, úgy már online-távedzés és étrend kialakításra is.
Több vendégem is van külföldről, akikkel heti szinten tartom a kapcsolatot.
Soha nem késő elkezdeni. Hiszem, hogy tudatos, és precízen kialakított programmal bármi elérhető. Én adom a módszert, a tudásom, a tapasztalataim, a döntés a Vendégeim kezében van.

Várlak szeretettel a Csapatomba!

Tanulmányok/ Referenciák:
– 2000- Fitness Akadémia – Aerobic edző
– 2000- Fitness Akadémia – Sport oktató rekreációs sportokban
– 2000 Testnevelési Egyetem rekreáció és egészségfejlesztő szak
– 2002- IWI PErsonal trainer
– 2003 – Fitness Company – Aero kick box trainer
– 2005 – Aqua Fitness trainer
– 2004- Fitness Akadémia – Thai bo trainer
– 2009- IWI – Gflex Expert Presenter

– 2010- FitFfight módszer megalkotója, FitFight Master Presenter
– 2010 óta IWI – Gyakorlati oktató Fitness és Testépítés instructor képzésben

Büszkeségeim, Bistei Judit, az Experidance Tánckar profi táncosa, aki WBPF Európa bajnoki címet és WBPF Világbajnoki címet szerzett , Tóth Evelin Judit fitness modellként magyar bajnoki és WBPF Ausztria kupa győztes lett, továbbá Potornai Petra Fitparádé és WBPF Magyar kupa bajnoki trófeája is a versenyfelkészítői pályám büszkeségeihez tartozik.

Facebook: https://www.facebook.com/audreyworldchampion/