EDZŐTEREM

IMG_4987IMG_5833IMG_5832IMG_5831

13. kerületi konditermünkben Technogym gépparkkal várjuk vendégeinket, mely a könnyed kezelhetőség mellett a legkiválóbb minőséget képviseli.

A Technogym termékek fejlesztése a testmozgás minden szintjére és aspektusára kiterjedő orvostudományi, egészségügyi és jóléti kutatások eredményein alapszik. Az orvostudományi kutatások és vizsgálatok képezik a Technogym minden igény kielégítésére való elkötelezettségének alapját.

Technogym géppark
A gépek tárcsás súlyokkal felszereltek, mechanikai elvük és hatásuk eltérő a megszokott csigás-lapsúlyos rendszerű gépek működési mechanizmusától. Használatuk során folyamatosan a tehetetlenségi erőből adódó ellenállást kell leküzdenünk, ellentétben a hagyományos fitnesz gépek lineáris ellenállásával. Eszközeink segítségével fokozottabb, látványos izom keresztmetszett növelést érhetünk el. A Purestrength géppark nagyszerűségét bizonyítja az is, hogy kialakításuk az emberi test anatómiai és biomechanikai szinergiáit modellezve, preventív szemlélettel kerültek megtervezésre. Ennek eredményeként ezeken a gépeken biztonsággal végezhetők nagy terhelést igénybe vevő, nehézsúlyos gyakorlatok.

A gépek szakszerű használatához személyi edzői csapatunk segítségét is igénybe vehetik az érdeklődők.

Árak