Horvath_Gyongyi1

Horváth Gyöngyi vagyok, személyi edző. 1983-ban születtem Debrecenben.

A sportimádat és a fitnesz életmód már a kezdetektől a szenvedélyem volt. Gyerekkoromban úsztam majd kézilabdáztam. Középiskolás koromtól kezdve átvette a főszerepet az aerobik, és egyre jobban odafigyeltem az étkezési szokásaimra. Az alakom a sportnak köszönhetően mindig is atletikus volt. Körülbelül 6 évvel ezelőtt léptem be életem első edzőtermébe. Szerelem volt első látásra.

A sors megadta nekem, hogy a legjobbaktól tanulhattam, köztük Bánkúti Gabriella többszörös világbajnok testépítő nő. 3 évig voltam a versenycsapatának oszlopos tagja. Nagyon sokat köszönhetek neki, de a kitartás, a kemény munka és a magunkba vetett hit a legfontosabb ezen az úton.

Személyi edzőként azt tartom a legfontosabbnak, hogy a mai rohanó világunkban a teljesítménykényszer, az állandó stressz romboló hatását az életmód átalakításával csökkentsük. A rendszeres sportolás és helyes táplálkozás visszahat belső lelki állapotunkra, nő az önbizalmunk, magabiztosabbak, kitartóbbak leszünk.

Törekszem a vendégeimnek a legjobbat átadni tudásomból, legyen a cél a fogyás, szálkásítás, izomépítés vagy csak az általános jó közérzet javítása.

Tanulmányaimat az IWI-n folytattam.

Specialitásaim:
• súlyzós edzések
• kardió edzések
• funkcionális tréning, G-flex
• crossfit training

Várlak szeretettel edzéseimen!

hgyongyi83@gmail.com
+36 30 478 4106

NÉZD MEG ÓRARENDÜNK TUDJ MEG TÖBBET ÓRÁINKRÓL