Üdvözöllek

Nevem Lantos Gábor.

Szüleimnek hála, már gyerekkorban megismerkedtem a sporttal, és az egészséges életmóddal, mely felnőtt életemben is meghatározza mindennapjaim.

Első „szerelmem” 18 évesen a motocrossozás volt, melyet versenyszerűen is űztem. Ekkor tanultam meg mi az a küzdelem, mi az a versenyszellem, melyet fontosnak tartok, hiszen bármi is a célunk az életben, küzdeni kell érte. Küzdeni és versenyezni, de leginkább magunkkal.

Egy sportsérülésem törte derékba motorversenyzői karrierem, de nem tudtam elképzelni, hogy ne maradjak a sport területén.  21 évesen tudatosan kezdtem el edzeni, testépítéssel foglalkozni, először csak hobbi szinten, hiszen a motorozás okozta hiányt muszáj volt valami sporttal pótolnom, később azonban annyira beleszerettem ebbe a sportágba, hogy mindent tudni akartam róla. Így lettem hallgatója a Fitness Akadémia Testépítő – Fitness edző szakának, melyet sikeresen el is végeztem.

Még ez sem volt elég, versenyzői múltam eredményeképp már egy újabb megmérettetésen gondolkodtam , és 2014 tavaszán színpadra álltam a Bodysport kupán Men’s physique kategóriában, ahol a népes  20 fős mezőnyben az aranyérmet sikerült elhoznom. 1 éves felkészülés előzte meg ezt a versenyt, ahol minden hónapom, hetem, napom tudatosan fel volt építve, mind edzésben és mind táplálkozásban.  Ezt csak így lehet. Vagy 100%-osan, vagy sehogy. Az a tudatosság és rendszer azóta is életem része, és ezt igyekszem a Vendégeimnek is átadni. Hitvallásom:  nem lehet olyan nehézség, amit akarattal és kellő hittel, kitartással nem lehetne legyőzni.  Saját magunk által felállított akadályokat csak mi magunk tudjuk ledönteni.

2013- tól 2018-ig a kaposvári Cutler edzőterem láncolat edzőjeként nagyon sokféle emberrel találkoztam, a kórházi nővértől kezdve, az üzletemberig, a bírótól egészen a profi táncosig, melyekben mégis egy dolog közös volt, céljuk volt az életmódváltás terén, én pedig minden tudásommal segítettem őket.

Ha felkeltettem érdeklődésed, ha Neked is van célod, és fontos számodra az egészség és a sport, kortól, nemtől függetlenül szeretettel várlak edzéseimre.

Keress bátran!

Sporteredményeim:

Motocross

  • 2002- Magyar Bajnokság Amatőr – abszolút 3. hely
  • 2003- Magyar Köztársaság Kupa – abszolút kategória 100 indulóból 12. hely
  • 2005- II. osztály Magyar Pro Bajnokság – 2. hely
  • 2006- Magyar Bajnokság Amatőr – abszolút 4. hely

Testépítés

  • 2014 – Bodysport kupa – 1.hely
  • 2014- Wbpf Magyar Bajnokság – 2. hely
  • 2014- Wbpf Európa bajnokság – 2. hely