Szia, üdvözöllek!!!

Szofi vagyok! Egy fanatikus fitnesz rajongó, aki mindig a legjobbra, a maximális teljesítményre, a szakmai fejlődésre törekszik.

Eredetileg közgaszdászként végeztem 2013-ban pénzügy és számvitel szakon. A szakmámban könyvelőként helyezkedtem el, majd idővel csoportvezető lettem egy globális cég pénzügyi központjában. Később marketing mesterképzésre jártam, és számos tréningen, továbbképzésen vettem részt humán erőforrás menedzsment, motiváció elmélet és vezetés-szervezés tudományokban.

Korábban néptáncoltam, röplabdáztam, nagyon sokat kerékpároztam, gyerekként aerobikoztam és hip-hop táncoltam is. De ha őszinte akarok lenni… akkor még nem találtam igazán a saját sportomat. Nem voltam mindig „fitt”, korábban én is sokáig kerestem a egészséghez vezető utamat. Aztán a sok ülőmunka, a stressz, és az a kép, amit a tükörben láttam… meghozta a változás iránti szükséglet masszív súlyát a vállamra. Egy borzalmas nap után úgy döntöttem…: többet érdemlek. Akkor kezdtem el otthon egyedül sportolni. Nem akartam kellemetlen(ebb)ül érezni magam. Heti 4-5 alkalommal edzettem a lakásomban. Aztán kimerészkedtem újra biciklizni – ez mindig is egy nagy szerelmem volt. Utána jöttek az önálló outdoor edzések játszótereken, a Duna parton, a „szenvedős” kinti futások és a hosszú, relaxációs séták esténként. A pozitív eredmények napról napra mutatkoztak az egészségügyi állapotomon, de emellett esztétikailag is teljesen átváltoztam.

Aztán függő lettem. A fitneszben találtam meg azt a csodát, amit az életemben mindig is kerestem. Ez lett a szenvedélyem, a hivatásom.

Mindemellett főzni mindig szerettem. Hát még enni… imádom a gasztronómiát, és ráadásul nagyon édesszájú vagyok. Egyik legszeretettebb hobbim a sütés. Ez még ma is igaz rám, bár már nem a habos, krémes, cukorral turbózott édességekért rajongok. Szeretek egészségesen főzni és sütni is. Sőt, kifejezetten élvezem, ha kísérletezhetek új, egészséges receptekkel. Ráadásul tejfehérje allergiás vagyok, így még jobban oda kell figyelnem az étkezéseimre.

Mint az élet minden területén, a fitnesz és a táplálkozástudomány területein is a folyamatos fejlesztésben, tanulásban hiszek, ezért igyekszem minél több továbbképzésben részt venni.

Az a célom, hogy át tudjam adni azt a sokmindent, amit megtanultam az évek alatt. Hogy minél több embernek segíthessek megtalálni a saját útját egy egészséges, fitt, mozgással teli és boldog élethez.

Várlak szeretettel személyi edzéseimre, csoportos óráimra és táplálkozási tanácsadásra is!

Gyere, és hozzuk ki együtt belőled a legjobbat!

Jelentkezz most!

Telefonon:                             0630 639 9151
E-mailen:                               szilagyi.zsofia.szofi@gmail.com
Szofi edzői oldalán:             www.facebook.com/szilagyi.zsofia.szofi

Végzettségeim:

2018-        IWI: Személyi edző (folyamatban)
2018. 06. IWI: Sporttáplálkozás és táplálékkiegészítés
2018. 06. IWI: Stretch&Roll
2018. 05. IWI: Csoportos Fitnesz Instruktor
2018. 05. Iron System Hungary: HOT IRON Instruktor
2018. 04. IWI: DBands Fitness Intruktor
2018. 04. IWI: FitFight Instruktor
2017. 06. BME: Közgazdász marketing mesterszakon
2013. 06. BGF: Mérlegképes könyvelő
2013. 06. BGF: Közgazdász pénzügy és számvitel alapszakon