Tamasi_Judit2

Személyi edzőként a feladatom a te boldogabb és egészségesebb életed megteremtése a kitűzött céljaid mentén, amihez én szakszerű segítséget nyújtok, hogy biztonságosan és hatékonyan érd el azokat.Kiskorom óta az életem fontos része a sport. Szüleim mindig a sport szeretetére tanítottak, amiért örökre hálás leszek nekik. A sport engem szorgalomra, kitartásra, becsületre és tiszteletre tanított, igazán nagy dolgokra. Persze mint minden gyerek úsztam, mint minden lány röplabdáztam, és persze fiútestvéreim hatására, hogy ne maradjak ki semmiből, karatéztam és vívtam is egy ideig. Hosszútávfutó vagyok, szívesen vállalok erőnléti edzés mellett félmaratoni és maratoni felkészítést is.

Személyi edzés menete

1. A személyi edzés egy beszélgetéssel kezdődik, ahol közösen meghatározzuk az elérni kívánt céljaidat. Minden életmódváltás alapja, hogy tudjuk honnan hova tartunk. Fontos átgondolni aktuális táplálkozási és mozgási szokásaidat is. Segítségedre leszek abban, hogy reális célokat fogalmazz meg, és ezek alapján megfelelő edzéstervet dolgozok ki számodra.

2. Meg kell ismernem fizikai, egészségi és aktuális terhelhetőségi állapotodat. A közös edzés minden esetben egy állapotfelméréssel kezdődik, mellyel felmérem aktuális edzettségi állapotodat.

3. Állapotfelmérést követően személyre szabott edzéstervet készítek. Az állapotfelmérést aktuális időközönként újra elvégezzük, így láthatod eredményeid alakulását.

Végzettségek:
2009 Nyugat-Magyarországi Egyetem, Apáczai Csere János Főiskolai Kar : Rekreációszervezés és Egészségfejlesztés
2013 Fitness Akadémia – Fitnesz Instruktor
2014 Fitness Akadémia – Személyi edző

Elérhetőségeim:
https://www.facebook.com/szemelyiedzoerted
Telefonszám: +36 30 441 45 03
e-mail: jugi.tamas@gmail.com