Ha felemészt az emésztési probléma, akkor van egy jó megoldásunk gyógyszerek és cseppet sem kellemes orvosi vizsgálatok és azt követő beavatkozások helyett. Mozdulj meg és könnyebb lesz az emésztésed és te is!

 

Bevezetésként levezetnénk egy roppant egyszerű folyamatot. A testmozgás felpezsdíti a vérkeringésünket és szaporázza a pulzusunkat, melynek köszönhetően több vér jut az emésztőrendszerünkbe is. Ebből egyenesen következik, hogy a mozgás serkenti az emésztést is.

 

Ez gáz

Számos orvosi vizsgálaton és kutatáson alapuló szakírás egyértelműen kijelenti, hogy az állandó és rendszeres testmozgás segít nem egy, nem két emésztőrendszeri problémán, beleértve a puffadást is. Ennek egyszerű anatómiai magyarázata van, mégpedig az, hogy a test átmozgatása során beindulnak olyan kémiai reakciók és fizikális folyamatok, melyek segítenek a puffadáson. A felfújódásnak tehát fújtak!

 

A trónok harca

A mozgás segít abban is, hogy ne kelljen egész nap trónolnod azon a helyen, ahová a király is egyedül jár, az iskolás lányok pedig csoportosan. Az egyik legkellemetlenebb emésztőrendszeri problémáról beszélünk, mégpedig a székrekedésről, melynek hátterében gyakran a stressz áll más fizikai problémák mellett. Utóbbi és előbbi, belső szorongásból adódó szorulásra is gyógyír a mozgás!

 

Ott ég, ahol kell!

Kezdjük egy tévhit lerombolásával: A zsírégetés nem csak 30 perc testmozgás után indul be! Bizony, a jó hír, hogy amint elkezdünk edzeni, izmaink az egyetlen zsírbontó szövetként azonnal munkához látnak, mely munka az idő előrehaladtával csak intenzívebb lesz. A fogyási folyamat így beindul, ami enyhítheti a gázképződés mellett a gyomorégést is számos más kellemetlen bélpanasz megszüntetése mellett. A testmozgás tehát egyik oldalról elégeti azt, amit kell, hogy eloltsa az égést ott, ahol az nem kell.

 

Ha már arról volt szó, hol égjen a zsír, azt tanácsoljuk, hogy a B4 Fitness professzionális, modern és felhasználóbarát gépeivel felszerelt edző paradicsomában. A 13. kerületi konditerem minden nap várja vendégeit, hétfőtől csütörtökig 06:00-23:00 óráig, pénteken este 22:00-ig, míg hétvégén reggel 08:00-tól egészen 22:00-ig.

KategóriaEgyéb
Címkék,
Logo_footer 

Adatvédelmi irányelvek | ÁSZF | " Egy lépéssel mások előtt "