Rólunk

rolunk_02

a b4 fitness

A B4 Fitness és Wellness Centrum Budapest szívében, a 13. kerület frekventált részén, a Dózsa György úton helyezkedik el. Edzőtermünk mind tömegközlekedéssel, mind gépjárművel könnyen és gyorsan megközelíthető.

A B4 Fitness csapatának fontos a kellemes légkör, a jó hangulat, a tisztaság, és a professzionális edzésfeltételek megteremtése. Termünk kialakítása során mindvégig törekedtünk a legvagányabb és legütősebb design elemek felhasználására, ezzel is megteremtve a motiváló környezetet.

minden egy helyen!

Fitness termünk a legmodernebb Technogym gépekkel van ellátva. A hatalmas gépparknak köszönhetően az edzeni vágyók kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb kardió és erősítő gépeket, amelyek a leghatékonyabb izomfejlesztő hatásuk mellett kímélik az ízületeket és élvezetes edzésélményt nyújtanak.

Funkcionális termünk lehetőséget nyújt a különféle saját testsúlyos edzésformák gyakorlására, köredzésekre. A küzdősportok iránt elkötelezett vendégeink is válogathatnak a különböző típusú órákból.

Wellness részlegünkben sószoba, 22 fős finn szauna, 4 fős infraszauna, dézsazuhany, valamint számos pihenőágy található. Relaxációs helyiségünk biztosítja a teljes fizikai és szellemi feltöltődést.