Rólunk

a b4 fitness

Fitness és Wellness Centrumunk Budapest szívében, a 13. kerület frekventált részén, a Dózsa György úton helyezkedik el. Edzőtermünk mind tömegközlekedéssel, mind gépjárművel könnyen és gyorsan megközelíthető.

Csapatunknak fontos a kellemes légkör, a jó hangulat, a tisztaság, és a professzionális edzésfeltételek megteremtése. Termünk kialakítása során mindvégig törekedtünk a vagány és ütős design elemek felhasználására, ezzel is elősegítve a motiváló környezetet.

Kiemelt célunk, hogy széleskörűen támogassuk a rendszeres mozgást és a sportot.

rolunk_02

minden egy helyen!

Fitness termünk a legmodernebb Technogym gépekkel van ellátva. A hatalmas gépparknak köszönhetően az edzeni vágyók kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb kardió és erősítő gépeket, amelyek a leghatékonyabb izomfejlesztő hatásuk mellett kímélik az ízületeket és élvezetes edzésélményt nyújtanak.

Funkcionális termünk lehetőséget nyújt a különféle saját testsúlyos edzésformák gyakorlására, köredzésekre. A küzdősportok iránt elkötelezett vendégeink is válogathatnak a különböző típusú órákból.

Wellness részlegünkben sószoba, 22 fős finn szauna, 4 fős infraszauna, dézsazuhany, valamint számos pihenőágy található. Relaxációs helyiségünk biztosítja a teljes fizikai és szellemi feltöltődést.