B4 FITNESS

 

 

B4 fitness és wellness centrumunk a 13. kerület frekventált részén, a Dózsa György úton helyezkedik el, ami mind tömegközlekedéssel, mind autóval gyorsan és könnyen megközelíthető. Fontos számunkra a kellemes légkör, a jó hangulat, valamint a tisztaság, de termünk design elemeiben a vagányság is pont annyira jelen van, mint a letisztultság.

 

Hatalmas Technogym gépparkunkból az edzeni vágyók kiválaszthatják a számunkra legmegfelelőbb kardió- és erősítő gépeket, – amelyek a leghatékonyabb izomfejlesztő hatásuk mellett kímélik az ízületeket és élvezetes edzésélményt nyújtanak -, funkcionális termünkben a küzdősportok iránt elkötelezettek válogathatnak a különböző órákból, vendégeink feltöltődhetnek wellness részlegünkben – pihenő sószobánkban, 22 fős finn- és 4 fős infraszaunánkban – vagy ihatnak egy jó kávét és fehérje turmixot kényelmes foteljeinkben.

 

13. kerületi konditermünkben szakképzett személyi edzői csapat segít a kitűzött célok elérésében magyar és angol nyelven. Azon vendégeinket, akiket a társas edzés motivál, csoportos órák keretében várják szakképzett aerobik oktatóink.

 

Ha 13. kerület, akkor B4 Fitness. Egy lépéssel mások előtt.

 

KERESS MINKET

Hétfő – péntek: 06:00 – 22:00
Szombat – vasárnap: 08:00 – 20:00

Tel: +3630 586 98 92
Email: iroda@b4fit.hu

1134 Budapest
Dózsa György út 128-130.
Megnézem a térképen →

RÓLUNK MONDTÁK

  • Igényes, jól megközelíthető és a bérletárak nincsenek elszállva. Szuper hely, jó itt edzeni:)
    Hegedűs Hajni
  • A környéken eddig nem volt egy normális edzőterem... Eddig! 🙂 Kedves kiszolgálás, szuper gépek, gyönyörű és hangulatos a szauna- és sószoba! Àr-érték arányban a legjobb! Az pedig már csak plusz öröm, hogy gyalog 3 percre lakunk a teremtől
    Pete-Ruttkay Emese
  • Imádok ide járni edzeni. Jó felszereltségű,jó hangulatú..
    Bárány Melinda

TÁMOGATÓINK ÉS PARTNEREINK

adidas-logo

pepsi_logo

HPlakat_logo

aycm_logo

medoc_logo_b4_tamogatok

syma_logo