DEEPWORK

Milyen egyéb edzésformához hasonlít a deepWORK®? A válasz kézenfekvő: a deepWORK®-hoz! Ez a holisztikus funkcionális tréning egyszerű, intenzív, mégis egyedülálló és teljesen más, mint az eddig ismert módszerek. Rendkívül alaposan mozgatja át az egész testet és rengeteg pozitív energiával tölt fel!

Egy deepWORK® órán mindig mezítláb és mindenféle eszközt mellőzve dolgozunk, és az óra fő célja, hogy a Yin-Yang elvet követve testi es mentális harmóniát teremtsünk. Mit jelent ez pontosan? A Yin-Yang kettőssége, a polaritás az egész életünkre jellemző: nappal és éjszaka, férfi és nő, hideg és meleg, fent és lent… és a sor a végtelenségig folytatható. Hogy jelenik meg mindez egy deepWORK® órán? A tréning során a megfelelő légzéstechnikát alkalmazva mindig együtt van jelen az erősítés és nyújtás, azaz a feszültség és a relaxáció, a kihívás és a kompenzáció – így teremtve meg az egyensúlyt mind fizikálisan, mind pedig mentálisan.

Hogy zajlik egy deepWORK® óra?

A deepWORK® órák különböző szakaszokból állnak, amelyeknek az öt természeti elem – föld, fa, tűz, fém és víz –, illetve az általuk képviselt energiaszint az alapja.
Az óra eleji meditatív zenét és a lassúbb rávezető gyakorlatokat egy lüktető, intenzív zene követi, amelyre kardió- és erősítő gyakorlatokat végzünk. A mély ritmusok segítenek az erőkifejtésben, valamint a feszültségoldásban és az érzelmek kiengedésében. A különböző pozíciókban és helyzetekben végzett változatos gyakorlatok során fejlődik az állóképesség, az izomerő, az egyensúlyérzék és a mobilitás. A deepWORK® óra tehát intenzív, de – követve a Yin-Yang elvet es törekedve a harmóniára – az edzés végi nyújtás és relaxáció révén mégis úgy érezzük: a deepWORK® feltölt és nem fáraszt!

Kinek való a deepWORK®?
A deepWORK® tréning résztvevői a lépésről lépésre felépített gyakorlatokat saját mozgástempójuk és légzésritmusuk szerint végzik, így a deepWORK® edzettségi szinttől függetlenül mindenki számára alkalmas, és mindenki számára kihívást jelent.

Készen állsz? Gyere, és emelkedj a saját határaid fölé a deepWORK®-kel!

Óraadó:  Anna | Terem:  Japán terem

Nézd meg az órarendben!